Den vanliga dagen och musiken

Känns mest som jag har yrat omkring idag. Pratat och skrattat för mig själv (jag är lättroad som ett barn och ganska galen, ja), lyssnat på Eths senaste album, läst och spelat The Sims 3 från och till. Sen har jag skrivit ett gästinlägg till min brors/solumate musikblogg om Meshuggah. Men jag önskar mer variation, speciellt denna trista dag, då man inte heller blir jätte lycklig när man ser ut genom fönstret då det är grått och kommunen som man bor i snålar man värmen som vanligt, fast det är kallt ute. Men nog med gnäll.

Jag kom fram till när jag lyssnade på Sidus på Eths nya album att introt låter nästan exakt som av Fear Factorys intro av Self Bias Resistor. En liten upptäckt sådär.

5 kommentarer på “Den vanliga dagen och musiken

  1. är alltid glad när du gör gästinlägg syrran<3,men det va ju som moonspell låten ja visade.det hade ju exakt samma som opeths coil låt<3

    Gilla

  2. Freddy: Och tack för jag fick göra det, det var kul 🙂 ❤ Precis, klockrena, om det är bra eller dåligt vet jag inte, men det kan inte vara lätt att skapa nya låtar nu för tiden, för hur många finns det inte. Kram ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s