Att vänja sig?

Jag tror aldrig jag kommer att vänja mig med mitt humör. Ingen chans, som det känns nu. Alla svängar som infinner sig, humörets sinnesstämningarna som på något sätt börjar kännas djupare, en vad det gjort innan. Så jag hinner inte alltid att kontrollera mig själv, och mina tankebanor. Livet känns för påfrestande ibland, så jag inte hoppas tro längre, på förändring

4 kommentarer på “Att vänja sig?

  1. feennyykatt: Finns alltid för dig också, så mycket jag kan. Du kan -alltid- höra av dig till mig, så svarar jag så gott jag kan. Så du vet, älskar dig ♥♥♥

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s