Nästa tatuerings motiv och idéer

Jag har bestämt mig för att tatuera mig snart igen, (och sen är det ju pengar frågan), men jag har kommit fram till att nästa motiv ska vara något eller någon som lika gärna kunde varit jag. Jag funderande först på Lenore (the cute little dead girl) men igår kom det en idé om att ha Anaïs Nin som ett porträtt. Både Lenore och Anaïs är två som jag identifierar mig i. Lenore, den söte lilla döda flickan, som inte vill någon illa, men hon lyckas ändå alltid att ha ihjäl någon, men så oskuldsfull och med ADHD ryck. Sen har vi Anaïs Nin, författaren som skrev med ett betraktade språk, om hennes värld i hennes dagböcker. Musiken, dansen, konsten och kulturen som var en stor del av hennes liv. Från hennes första dagbok underströk jag citat som skakade om mig djupt. Och idag när jag läser dagboken, så förstår jag varför, Anaïs liv, kunde lika gärna varit mitt.

Jag är än inte hundra procent säker, på vilken av motiven jag ska tatuera härnäst. Men det känns som det lutar åt porträttet av Anaïs, som jag också tror det håller längre i längden. Och som mina armar inte är helt läkte ännu, på grund av ärren, gör så jag borde fundera på ett vänta med Lenore motivet, till mina armar blir läkta. Nu gäller det bara att spara pengar, stenhårt.

2 kommentarer på “Nästa tatuerings motiv och idéer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s