Vad jag som konstnär finner min ispiration ifrån

Som alla konstnärssjälar, författare, musiker finner jag också inspiration från någon eller något. Först och främst är min största, eller kanske ska säga, djupaste inspirationskälla poeten/lyrikern/författaren Christine Falkenland. Sedan ung ålder fastnade jag för hennes språk, rakt på, inget svammel och den direkta känslan som infinner sig och som slår en med häpnad. Det är precis det jag vill uppnå med mitt skrivande. Inget trassel och inga tråkiga omvägar. Sen har vi Otep (Otep Shamaya), som ger mig styrkan till att fortsätta att tro på mig själv, och att fortsätta att slåss här i livet, oavsett vad som än händer. Oteps musik kommer alltid ha en reserverad plats inom mig. Och av en slump när jag var på second hand fann jag Anaïs Nins dagböcker. När jag läste hennes första dagbok så var det som att jag läste om mig själv och det har gjort att Anaïs alltid funnits med i bilden. Och hennes betraktande språk, är något jag fångat upp i Anaïs Nins värld.

Sen finns det andra, och andra saker som inspirerar mig, men dessa tre personer, Christine Falkenland, Otep och Anaïs Nin är inspirations grundarna till vad min konst är, och står för.

2 kommentarer på “Vad jag som konstnär finner min ispiration ifrån

  1. feennyykatt: Det är det verkligen, det är då som livet känns som bäst. Och såklart finns det andra tillfällen också, som att få vara med dig min syster ♥

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s