Gitarren … igen

Under tre dagar tillbaks och nu så har jag spelat mycket gitarr, om man jämför vad som varit. Är säkert flera månader sedan jag spelat. Jag har så höga krav på mig, om det inte låter som jag vill, och om det inte går fort framåt tröttnar jag fort, och orkar inte med det då helt enkelt. Men nu ser jag det bara som en rolig sak, och försöker inte att ha några krav på mitt spelande. Ska försöka att se det så, men det är en svår sak, i för sig.

8 kommentarer på “Gitarren … igen

  1. Jag känner igen det där med att ”Om det inte går bra/tillräckligt snabbt att lära sig så lägger jag av”-det är ganska mycket därför mina instrument står i garderoben och skräpar….MEN jag är nära några gånger att plocka fram keyboarden: Jag kan inte läsa noter, jag tar ju ut melodier/ackord per gehör sen plinkar jag ut lite egna slingor. Jag kanske bara behöver en bättre motivator eller vad tror du Vanjavit?//Snake

    Gilla

  2. Snake: Svårt att säga, men samtidigt är ju inte inspirationen/motivationen något man självmant alltid kan få fram. Intryck, är det som kan behövas ibland. Jag är ju inte heller så tekniskt duktig, eller jag kan ta ackord, men det låter halvtaskigt. Men även de som inte kan det, kan lyckas bra mycket bättre. Jag är i min kreativitet självskolad. Så jag tror Snake, om du hittar din grej, så kan du säkert lyckas och motivationen tror jag, kommer växa där ifrån. Kram ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s