Emilie Autumn på Brewhouse lika med kärlek

Emilie Autumn gjorde en sån underbar spelning igår på Brewhouse i Göteborg. Det kunde inte blivit bättre, jo … om konserten skulle hållit igång lite, lite till. I slutet rann tårarna, och jag hörde att två andra bakom mig i publiken också grät, på något sätt var det komiskt, men ändå så vackert. Vi tre kramade om varandra ett par gånger, sen bland de sista låtarna körde Emilie Autumn Mad Girl och Thank God I’m Pretty, och hela publiken sjöng med. Spelningen berörde mig verkligen.

Det här minnet av konserten, kommer inte lämna mig på länge, känner att det här var precis vad jag behövde. Energi, styrka igen. Då allt har varit ganska eländigt på sistone. Jag är så lycklig, för den fantastiska gårdagen.

3 kommentarer på “Emilie Autumn på Brewhouse lika med kärlek

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s