Emilie Autumn idag

På något sätt känns det overkligt att jag ska till Göteborg idag på konsert. Kanske är den där totala spänningen man hade som barn inte lika stark nu. Inte var det heller omöjligt att somna. Men idag smäller det, idag ska jag äntligen få se Emilie Autumn live. Jag och min ”konsertpartner” bär av klockan 13.00. Så snart …

Samtidigt när man tittar ut genom fönstret har det regnat hela morgonen. Och under morgonpromenaden har min jacka lyckats bli dyngsur. Hoppas att vädret inte är likadant i Göteborg, ser inte fram emot att köa och samtidigt skallra tänder. Men va fan, varför gnäller jag? Wohooo! Jag ska ju på konsert!

4 kommentarer på “Emilie Autumn idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s