Förberedelser inför konserten

Då har man dragit fram kläderna inför konserten med Emilie Autumn i morgon. Mina gamla Demonia kängor, som jag har många bra minnen av, men också onda konsert minnen av (skoskav, blåsor och illa tilltygade pengar. En ganska rolig historia). Den svarta jeanskjolen och nitar ska jag också ha på mig. Jag laddar upp med Emilie Autumns musik, såklart.

Känner på mig att jag kommer ha svårt att somna ikväll. Det ska bli så himla underbart, att få se en idol sen min 14-15 års ålder.

4 kommentarer på “Förberedelser inför konserten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s