Impulsen och kontrollen

Jag hinner skriva fyra rader på ett dokument innan jag känner känslan, paniken, ångesten … impulsen. Så fort kan det alltså gå, tills jag stirrar blankt framför mig, och mina tankar blir bara svartare. Denna gång kunde jag dock hantera situationen och min kväll har gått framåt positivt. Men efter denna händelse blir min tanke till att skriva ner frågor till läkaren angående min bipolära diagnos ännu säkrare, över att jag måste göra det. För min kropp, mitt psyke säger ifrån nu. Jag vill inte att allt ska gå över styr. Det har jag som ett ansvar.

4 kommentarer på “Impulsen och kontrollen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s