Impulser och kaos

Under går kvällen bänkade jag upp mig i soffan, med det senaste numret av Close Up och Vägen av Cormac McCarthy. Det skingrade mina tankar och kvällen blev bra sen.

Jag har tappat kontroll över mina handlingar. Impulshandlingarna känns hopplöst att stå emot, men även handlingarna som inte är impulser börjar också bli svåra att ta kontroll över. Känslan i kroppen jag har, känns som den fräter sönder mig, och vad finner jag för lösning? Inte är det någon positiv i alla fall. Jag börjar hamna i en ond cirkel igen. Livet känns övermäktigt nu.

5 kommentarer på “Impulser och kaos

  1. Freddy: Har hört flera säga det, ska nog se den sen när jag läst klart boken 🙂 Jo, Raubter är ett jävligt överskattat band, låter bara som sörja i mitt huvud, men annars tycker jag tidningen var bra faktiskt ❤ Saknar dig ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s