On my way

Jag spelar Otep på hög volym, och peppar inför utställningen. Mår lite illa, mina nerver är i spel …

Något jag verkligen gillar med att göra ”något speciellt” är att jag kan dra på mig mina nitar, höga skor och kläder som jag har haft i mina tidigare, extremare år. Utan att någon glor som fan och tycker jag klär mig ”oanständigt”. Nu är jag konstnären och den fritänkande människa. Uppklädd på mitt sett är jag. Mina tavlor är nu nedpackade och jag fixar med det sista. Sen drar det iväg …. Hoppas att det kommer bli lyckat.

8 kommentarer på “On my way

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s