Det här med Asperger …

Man har sin bild i huvudet, hur det kommer bli. Hur stället ser ut, vad som kommer ske. Sen kommer man dit, men allt faller istället samman, då bilden i huvudet inte stämmer med verkligheten. Lokalen är helt annorlunda, tanken innan är kraschad som inget stämmer med vad som egentligen är.

Sådär föll min utställningsdag ner för mig. Min Asperger, vet jag att det är. Förändringar, de tog kol på mig denna gång, inget stämde, inget blev som jag tänkte. Inte ett skit. Och såklart kommer tårarna då, irritation, och den hemska tröttheten. Jag ville bara där ifrån. Och så blev det.

8 kommentarer på “Det här med Asperger …

  1. Känner verkligen igen mig i det du berättar om förändringar. Stör mig också så himla mycket på när saker inte blivit som jag tänkt mig.

    Gilla

  2. vad tråkigt att det slutade så. vet hur det kan vara, man ska nånstans och har gjort upp en bild i huvudet om hur det ska bli och så blir det annorlunda och då är man helt körd… ibland är verkligen asperger en plåga. :/kram

    Gilla

  3. Anna: Jo verkligen 😦 Asperger är verkligen en energislukare ibland. Hur ska man orka med genom åren .. 😦 Men på något sett ska väl det gå. Kram ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s