Utställningsdag imorgon

Okej, nu börjar jag bli nervös på riktigt. För er som missat ska jag ställa ut min konst imorgon. För mer information om var jag ska ställa ut klicka på denna länk: World Autism Awareness Day på Karlstadsfilialen!

Det är alltid såhär när jag ska göra något stort kring min kreativitet, blir så nervös så jag nästan ångrar mig. Herregud alltså, ibland undrar jag egentligen varför jag ställer upp på sånt här. Mår så illa i slutet så jag vill springa ifrån allt och spy upp mina lungor. Men det är kickarna jag är ute efter. Och nu när jag fick chansen, utan att söka ett ställe själv för att ställa ut min konst, utan att bara får ett erbjudande sådär, såklart jag ställer upp.

4 kommentarer på “Utställningsdag imorgon

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s