Svarta och äckliga tankar

Nu har man budat hem sig den ovanliga utgåvan av Swans, Children of God. För 200 hundra kronor ungefär, som jag resulterade som ett bra pris, som den är så pass ovanlig.

Annars så är jag besviken? Orolig? Rädd? Ledsen? Ja det är jag. Allihopa. En explosion av känslor. Idag är jag mest besviken … över min svaghet …? Svagheten av att jag inte kan stoppa mina självskadeimpulser. Varje gång jag ser på mina armar nu, ser jag med avsky på såren. Jag som har klarar mig så bra nu innan! Och medicinerna får jag inte alls ta hand om längre, blev beslutet efter mina överdoser. Så jag jag känner mig helt enkelt, besviken, arg. Inte bara på mig själv, utan också på situationen. Men nu ska jag inte skriva mer här, och förpesta bloggen med mina svarta, äckliga tankar.

8 kommentarer på “Svarta och äckliga tankar

  1. feennyykatt: A blev typ skit glad när man ser en sån pass ovanlig skiva. Jo, nån gång blir det väl alltid bättre ❤ Hoppas att det är bra med dig <3Lova ya.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s