Vilket jälva kaos

Dagarna som varit tre dagar tillbaks, kanske lite mer har varit kaotiska och ostabila. Jag har haft så svårt att fokusera, har inte haft någon ventil för mina känslor och tankar. Så känslan av att huvudet ska sprängas är där nästan konstant. Så jag är sliten, av alla berg och dal svängningar. I ena stunden kan jag vara lugn, men sen är jag överallt, kan inte planera, då jag glömmer och pratar om något annat och så är det med alla andra saker. På kvällarna, efter planeringen, när rökelse och ljus är tända och jag ser på film är den ändå gången jag verkligen varvar ner under dagen. Annars är jag på högvarv hela tiden.
Men nu verkar det som jag hittat några sätt att tackla problemet som är. Listor: skriva punkter på ett papper, av de saker som jag ska göra. Och följa den strikt, som är sjukt svårt nu. Men det funkar. Musik: brukar alltid hjälpa, men inte hela tiden. Andningsprogram på mobilen: börjar ge en bra effekt. Garderoben: när paniken kommer går jag in i garderoben för att stoppa mina impulser, mörkret lugnar ner mig. Be om hjälp: såklart, försöker inte glömma det.

Men något positivt, är att Meshuggahs nya skiva har kommit, ska lyssna igenom den ett par gånger när jag finner ro för det. Och skriva en recension till Freddys musik blogg.

Ja, så är mitt liv nu.

2 kommentarer på “Vilket jälva kaos

  1. feennyykatt: Vad bra att det hjälper dig 🙂 ❤ Visst är det verkligen bra ett bra progran? ❤ Tack syster, och glöm inte; att du med är stark ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s