Bokrecension: Christine Falkenland – Sfinx

Ur min vinkelsyn är Christine Falkenlands senaste prosa, Sfinx fenomenal i språket, där hon bevisar hennes mest klart lysande, starkaste språk. Men något jag kände var att handlingen kändes svagare en vad språkets kvalité var. På så vis känner jag att prosan var i obalans emellanåt. Jag skulle vilja sett mer styrka i handlingen. Men jag ska inte klaga för mycket då det kommer en mening så stark, som slår emot en som ett piskade regn, en åskblixt som är så självklar. Så jag ger därför Sfinx fyra stjärnor av fem.

4 kommentarer på “Bokrecension: Christine Falkenland – Sfinx

  1. feennyykatt: Jo det är ju ett bra betyg Hm, njae inte för tillfället … eller jo! Har du läst böckerna från serien hungerspel? Filmen som går nu på bio. Många har sagt att de ska vara bra, har inte läst dem själv än, men funderar på det. Min underbara syster ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s