Till botten men upp igen

Jag ber om ursäkt för dessa förvirrande inlägg och att bloggen stängs hit och dit. Men den är inte borta, jag stänger den för läsare. Har haft en förvirrad och ångestfull period. Det har hänt en del saker som har gjort mig att må väldigt dåligt. Har råkat i fällan för självskadebeteendet. Blev ett förband över armen, brukar inte bli så illa, men ångesten har varit på 120 %. Det är inte lätt då. Jag har bett om hjälp ändå, det är bara det att jag inte orkat stå emot tills personalen kommit ner. Men jag vet, att det kommer vara omtumlande inom mig, på grund av flytten som närmar sig. Så om det händer något utanför det, så blir den saken väldigt stor för mig, även om den inte skulle vara så stor annars.

Bloggen kommer vara öppen nu, musikbloggen också framöver.

Jag är stark, jag kommer fixa det. Jag kommer klara det. Styrkan finns där, det gäller bara att mana fram den.

6 kommentarer på “Till botten men upp igen

  1. feennyykatt: Och att du finns, betyder så mycket. Våra stunder, både de taskiga och roliga, knasiga stunder. Kommer aldrig glömma dem. Älskar dig ohört ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s