Hej och jo vad det är upp och ner

Som ni läsare kanske har märkt, så har musikbloggen varit stängd, och även den här bloggen. Förklaringen är att jag har haft rejäla humörsvängningar, och tänkt att jag inte orkat med bloggen eller något alls.

Morgonen var ändå bra, har fixat flera saker som behövts fixat. Då känner man sig nöjd. Och sen ett stort plus, jag fick testa en annan arbetsuppgift på jobbet idag, det är måste vara ett tecken på att dom litar på mig. Eller jo så är det, och dom uppskattar mig där, en sa det till mig idag, ”tänk om du lämnar oss, du som har så bra ordning.” Jag gillar känslan av att känna sig uppskattad.
Sen följ jag ner ett tag, men den anledningen skriver jag inte här, som det kan uppröra. Just nu, efter jag lyssnat på bra musik, pratat med personalen M mår jag bättre.

Och nu är musiken bloggen uppe igen, för att besöka den gå in på denna adress: http://inspiringalternativemusic.blogspot.se/

4 kommentarer på “Hej och jo vad det är upp och ner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s