Minnen bleknar

Något jag vill och samtidigt inte vill är att minnen ska blekna. Vissa har gjort det, framförallt från en period i mitt liv, då jag var på korttidsboendet fransblom. Så plötsligt nu, kommer jag inte ihåg ansikten där ifrån, jag minns inte har vissa har sett ut, eller hur deras röst lät eller hur de skrattade. Det ger mig den där blandade känslan. Nej försvinn inte minnet, du är det ända jag har kvar från där. Ja lämna mig, för jag orkar inte tänka tillbaks.

Är det som händer mig sunt? Att man tappar minnet för att man börjar gå vidare. Lämnar det som varit och lever det som inte har hänt än? Jag är förvirrad.

6 kommentarer på “Minnen bleknar

  1. ❤ vissa minnen försvinner tyvärr även om man inte vill.jag har bra minne och minns mycketjag minns fransblom tydligtoch dej, hur du var då.att du mådde så dåligtdu var lite som konkuranns mot mej men samtidigt så var jag så facsinerande av dejminns hur jag ritade av dig och sedan gav dig teckningen och hur blyg jag var minns anneli och helena samt lena och miaäven ellinorsaknar dem sjukt mycketnu är jag inne i en period där jag tänker mycket på helena försöker höra hennes röst men det går inte:(jag saknar henne!!och jag saknar dem så det gör ont mellan

    Gilla

  2. Sofie: Visst är det ledsamt, man försöker men så suddas allt ut. Så känner jag med Mia som du känner inför Helena. Ibland saknar man fransblom väldigt mycket, det var verkligen ett bra ställe. I början var jag lite rädd för dig också och jag visst inte hur jag skulle närma mig dig. Men sen vågade jag, och är så glad att vi har kontakt än. Och samma här, saknar dem så mycket så det till sist gör ont.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s