Så här borde livet alltid vara

Jag har suttit lite för mycket vid datorn, eller suttit mycket vid den i alla fall. Har fått ryck att skapa hemsidor/nya webbplatser. Jag har länge varit sugen på att göra en musikblogg, den är snart klar, sen har jag skaffat en portfolio på nätet och så har jag börjat arbeta på den officiella hemsidan … Känner mig verkligen som en datanörd.

Förutom datorn då, så har det inte blivit mycket tid över till att hinna göra något annat. Men idag ser jag fram emot dagen, då jag ska träffa en vän, som har varit en av mina kontaktpersoner. Känns så fint att vi kan ha kontakt nu efteråt. Humöret är stabilt, läger är under kontroll. Så här borde livet alltid vara.

8 kommentarer på “Så här borde livet alltid vara

  1. Men så kan det vara, men ibland så är det nog meningen att man ska vara vid datorn och ibland för länge. Coolt med en musikblogg den blir säkert riktigt bra och cool. Min coola syster. Skönt att höra att det är rätt bra och att humöret är stabilt och läget under kontroll. Tycker jag med livet borde alltid vara så som man vill, så man mår bra!Älskar dig ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s