Hjärnan är som gröt och det finns inga sammanhang

Även fast dagen var bra igår, så var den samtidigt tuff. En panik känsla fanns där nästan hela tiden, och ångesten kände jag som en molande värk i magen. Och min hjärna var som gröt, jag kunde inte se något sammanhang i någonting, som skapade en overklighets känsla. En sån där känsla jag har fått när jag haft psykoser. Tur att den bara varade för igår, för idag känns det bättre.

2 kommentarer på “Hjärnan är som gröt och det finns inga sammanhang

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s