Det sista steget mot självständighet

Efter 3 år på träningsboendet. Från att kräva personal dygnet runt, till att sköta ett arbete, ekonomi, vara självständig i hushållssysslorna, åka kollektiv trafik och att jag hanterar mina psykiska svårigheter och förstår mina diagnoser fullt ut. Men något jag inte har lyckats med, eller … jag har lyckats med det i period vis, men jag har fortfarande ett negativt/destruktivt tankesätt om mediciner. För tillfället har jag ingen av mina mediciner nere hos mig, förutom recept fri medicin och diverse. Eftersom jag har missbrukat och tagit flera överdoser av medicin så har mitt ansvar av den receptutskrivna medicinen strypts åt. Mitt sista mål nu på boendet är att jag vill få redskapen för att kunna tänka rätt om och kring medicinerna så att jag kan ha dom hos mig själv, hämta ut dom på egen hand. För det är så det kommer funka sedan när jag flyttar helt till eget. Jag vill känna mig så pass trygg, så jag inte behöver vara rädd för mina impulser ska driva mig till handling.

6 kommentarer på “Det sista steget mot självständighet

  1. hej gumman nu var det längesedan som jag var inne här och skrev något till digjag älskar dig massor. och vet att du kommer att klara dej jättebraoch jag är säker på att det finns många här ute som kommer att hjälpa dig

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s