Exalterad – livets planer och allt annat

För det mesta om dagarna lyssnar jag på Eths och spelar en del Overlord 2 på playstation 3. Och för det mesta mår jag också bra. Det är sällan jag drabbas av impulser eller plötsliga ångestattacker …  senast jag hade en ångestattack var för 2 veckor sen. Som är en stor siffra för mig. Jag kommer ihåg innan jag och läkaren kom överens om att höja Lamotrigin (humörstabiliserande medicin) så hade jag ångestattacker minst 3 gånger om dagen. Som hade konsekvenser med ökat självskadebeteende, panikångestattacker och flera psykiska utbrott. Då jag kastar saker omkring mig, ligger som handfallen på golvet, gråter och skriker för jag inte vet hur jag ska lösa det jag känner… Så det är en stor skillnad. Tack och lov för medicin säger jag ibland.

De större planerna går framåt. Jag ska snart få mer information kring utställning som jag har sagt ja till att vara med på. Snacka om man ser fram emot det. Och om tala på konserten den 10 april, den är jag helt exalterad över. Och där går också planerna framåt. Personalen som följer med är bestämt och hur vi ska ta oss till Göteborg är också klart. Två stora saker minsann. Sen i slutet av april tänker jag på en hemresa. Saknar mitt gamla hem, familjen, vännerna och speciellt min syskon, Fanny, lillasyster J och min bror Freddy.

6 kommentarer på “Exalterad – livets planer och allt annat

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s