Lördag, en kreativ kväll och de nya örhängena

De nya örhängena som jag snickrat ihop. (Klicka för större bild)

 

Att pyssla med något är ofta en bra idé, speciellt under veckans tristess dag: Lördag. Som jag inte gillar att gå ut eller liknande, som många gör så blir helgen ofta väldigt långtråkig.

Under kvällen så har jag gjort ett par örhängen som jag kan trä runt mina örontöjningar. En ganska rolig grej att göra faktiskt. Idag annars, har jag mått helt okej, lagat egen sushi, spelat badminton och tagit det allmänt lugnt. Sammanfattning: en bra dag.

8 kommentarer på “Lördag, en kreativ kväll och de nya örhängena

 1. Ååå skit snygga örhängen, så påhittig du är min coola syster, som alltid ❤ Såg sushi du hade lagat så coolt de såg riktigt bra ut, var det lätt att göra? Kram syster ❤

  Gilla

 2. Snyggt! Ja ibland när tristessen trycker på så kan man bli RIKTIGT kreativ:O som du när du gör fina örhängen, som alla de som spenderar åtskilliga timmar på att bygga om sina datorer med mera i Steampunk-estetik. Det enda ”kreativa” jag gjort idag är att ha målat mina naglar TBM-lila:P//SnakeP.S http://www.youtube.com/watch?v=z6-AmXihFsU en Steampunk-video jag skickar med av den händelse att du inte vet vad jag menar vilket jag tror du gör men ändå.

  Gilla

 3. Snake: Tack så mycket! 🙂 Men det är ju också kreativt, och snyggt med TBM lila, det ska jag nog med söka efter 🙂 Och vilken häftig video, det skulle vara coolt att ha en Steampunk robot, eller vad tycker du? … Hmm undrar hur man kan bygga en sån. Får nog sno en vetenskapsman med konstnärligt blod

  Gilla

 4. Ja definitivt. Jag beundrar verkligen de som har TÅLAMOD att bygga sådana saker eller bygger om sina datorer så de ser ut att drivas på ånga eller mekanik. Shit om jag hade tålamod för sånt där pill skulle jag haft en verkstad i lägenheten xD//Snake

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s