Min vanliga bergochdalbana

Först vill jag tacka er alla som ger mig ert stöd här på bloggen, det betyder så otroligt mycket. Tack.

Och till hur det är nu, så har det blivit bättre igen, var så förbaskat trött igår. Trodde jag var kräksjuk, på grund av illamåendet jag kände, och tanken på att spy gjorde mig inte heller mindre illamående, som jag har fobi för att spy. Antagligen var det för den lilla sömnen jag fick, och att jag inte heller hade min morgon medicin att ta. Utan den mår jag inte bra. Så det var flera bidragande faktorer, för hur jag mådde.

Idag har jag tagit sovmorgon, vanligtvis går jag upp 6-7 varje morgon, även fast jag inte vill alltid, så blir det så. Under morgonen har jag handlat och varit till biblioteket och lånat film. Så min dag blir lugn, som jag fortfarande är lite trött. Måste försöka att lyssna på min kropp, så kommer jag återhämta mig snabbare. Har bara så svårt för det …
Men så börjar det ändå vända igen, till en jämnare nivå.

6 kommentarer på “Min vanliga bergochdalbana

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s