En serie jag fastnat för: Once Upon a Time

När jag såg reklamen av Once Upon a Time innan den hade premiär lät det lovande, och att det var skaparna av Lost så föll jag ännu mer för det. Även fast Lost är en helt sjuk och sanslös serie är det ändå en av mina favorit serier.
Första avsnittet av Once Upon a Time kände jag mig skeptisk för. Bland annat för att tänket var svårt att komma in i och att det var för mycket drama för min smak. Men nu när den har nått sitt 10 avsnitt så är jag helt fast i den. Jag rekommenderar serien för de som gillar fantasy, och inte har något emot en tankenöt. Men också har ett tålamod att ge serien en chans.

4 kommentarer på “En serie jag fastnat för: Once Upon a Time

  1. det verkar vara vackra miljöer/bilder i varje fall:) Annars rent generellt föredrar jag ju långfilmer framför TV-serier//Snake

    Gilla

  2. Snake: Jo den är ganska etisk snygg faktiskt 🙂 Förstår också dig, serier har ju en förmåga att flippa ur och tappa tråden. Så det är väldigt skönt med filmer på det sättet.Kram ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s