Helvtetes dag

Detta kommer bli en jobbig dag. Har fått max 5 timmars sömn inatt, jag har ingen morgonmedicin att ta … men det är mitt eget fel att jag fick ett hjärnsläpp och spolade ner all medicin i toan igår kväll. Så jag ser inte alls fram emot den här dagen då jag redan mår illa av trötthet och är helt kallsvettig. Heja livet, och snart är det jobb ….

8 kommentarer på “Helvtetes dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s