Splittrad – trötthet

Jag känner mig splittrad och trött. Splittrad, men ändå inte ofokuserad. Trött men inte riktigt sliten. En konstig känsla att bära. Så jag har svårt att fånga rätt ord. Svårt att att säga vad jag egentligen känner. Splittrad är en delad känsla, så jag är kluven. Men även fast jag bär denna känsla så är allting ganska okej ändå.

6 kommentarer på “Splittrad – trötthet

  1. aha trodde nåt hade hänt:)<3men du får energi av mej så orkar du kämpa<3tänk på våra stunder och kommande så mår du bättre ja lovar.ja gör det iallafall när ja mår skit<3

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s