Ny konst – blyerts, akvarell och akryl

Klicka för större bild.

Det var inte länge sedan jag målade, men det var länge sen jag målade efter min egna vision. Det är enklare att gå efter ett foto/motiv, en att måla från bilden man har i sitt huvud. Men nu har jag arbetat fram genom, blyerts, akvarell pennor och akryl färg ett motiv, som jag inte har döpt ännu. Men är nöjd.

4 kommentarer på “Ny konst – blyerts, akvarell och akryl

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s