I’m feel fine

Sitter och lyssnar på The Agonist, som det brukar vara vanligtvis, och njuter av livet som känns stabilt nu. Det är väldigt sällan jag får självskadeimpulser, eller impulser alls nu för tiden. Även om livet känns rörigt, eller vad man ska säga. Så är det den enda känslan som känns negativ. Jag kan inte fatta det, att mitt liv har vänt från mörker till ljus. Och hur fort jag återhämtat mig från den tid då jag mådde som sämst. 3 år är ändå inte alls mycket tid, även om det kan låta så. Var jag på min botten av psykoser och självskadebeteende.

Idag fortsätter mitt liv framåt, och snart blir det promenad och mer finslipande på min growl sång.
Dagens applåd till mig själv: jag tog tag i det där förbaskade berget av disk.

6 kommentarer på “I’m feel fine

  1. Du har kommit långt, och du är så stark. Min coola syster <3Roligt att du klarade disken, man försöker nog glömma den så fort man ser den! Förresten fin du är ❤

    Gilla

  2. feennyykatt: Haha jo det försöker man alltid med. Ett tips: sätt disken i blöt, om det dröjer tills vattnet blir kallt, var envis och byt ut vattnet. Till slut brukar man komma igång då. Tack syster <3Saknar dig ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s