Levande – färgfullt

Den där bra känslan från igår vaknade jag upp med idag … det är sällan jag vaknar upp på bra humör. Ofta drömmer jag, och känner mig då obehaglig till mods då jag vaknar. Även fast jag har fått gett ett tråkigt besked till min vän och bror idag, så är jag glad att han förstod ändå, men nya möjligheter finns sa vi båda.

Stadsturen igår blev verkligen lyckad. Jag fick i utbyte av de skivor tog mot, även om min skivhylla blivit lite mindre så har jag mer kvalitet placerad i den: G N’ R Lies, Peace Love & Pittbulls, Rage Against The Machine, Sepultura, Nine Inch Nails och Marilyn Manson. Sen åt jag vegetarisk sushi (min absoluta favorit rätt) med personalen som var med. Det kunde inte blivit mer lyckat en så.

Idag är det sol ute, och kommer ta med kameran då jag ska ut på aktivitet med personal. Livet känns verkligen, levande – färgfullt nu.

8 kommentarer på “Levande – färgfullt

  1. Peace Love and Pitbulls är aldrig fel;) både Manson och Reznor ska ha blivit inspirerade av Thåström efter att ha hört PLP :D(det hörs framför allt på Mansons skivor från den här tiden)//Snake

    Gilla

  2. feennyykatt: Tänkte på dig lite när jag var där, dom hade massa bra grejer inne som du skulle gilla tror jag 🙂 <3Tyvärr fotade jag inte när jag var ute. Men någon annan gång blir det <3Love ya.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s