Dagens (underskattade) låt

Idag: PJ Harvey – A Perfect Day Elise

PJ Harvey, har jag funnit då och då i perioder av mitt liv, men hennes musik kryper iväg varje gång. Jag köpte skivan Is This Desire? för något år sedan, och tänkte nästan lämna in den till skivaffären. Men när jag lyssnade på den, tänkte jag ”Det här är ju faktiskt bra”. Bra Alternative rock helt enkelt

2 kommentarer på “Dagens (underskattade) låt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s