Snö och svordomar, men det är ganska okej ändå

Dagen började med en suck och en hel del svordomar när jag drog upp persiennerna … Det ligger ta mig fan en hel jävla massa snö på marken och det snöade ännu mer. Där försvann mina vårkänslor puts-väck. Jag pulsade mig fram till jobbet, nej vi pratar inte om lite snö. Jag ramlade två gånger, och jag svor ännu mer. Men nu vid lunch tid har jag fått hem guldvärd post, skivan jag beställde. Mankind Is Obsolete – Trapped Inside. Nu gäller det att hålla kvar vid den där bra känslan, att hålla skivan i sin hand (ja, jag har total kärlek vid vissa föremål, som böcker och skivor). Sen i eftermiddag ska jag fika med personal, och så ska jag fortsätta med två projekt. Livet känns ändå bra, trots den där snön när man vill våren ska komma.

6 kommentarer på “Snö och svordomar, men det är ganska okej ändå

  1. Mjo det är lite tease när först solen skiner och det verkar som ”Jaha dags att börja med clarityn tidigt” och sen blir det smällkallt, visst vi har förmodligen inte lika mycket snö som ni, men vi har haft snöfall men jag tror inte den kommer ligga kvar. men bra att du fick skivan iallafall då var ju inte dagen helt åt helvete:) Det är för småsaker man får glädjas(även om då musik INTE är så lite enligt mig)//Snake

    Gilla

  2. feennyykatt: Jo, det var precis så jag tänkte. Hm .. vill inte ha någon vidrig snö mer :/ Men det vänder väll fort hoppas jag. Love ya sister ♥♥♥

    Gilla

  3. Snake: Mm det är frustrerande, kan inte bara vädret bestämma sig någon gång :/ Men det är ju tur att musiken finns där 🙂 Och alla de andra sakerna som fina och bra. Kram.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s