Dagens låt

Även fast jag är ett gammalt inbitet Marilyn Manson fans tröttnade jag på honom efter skivan Eat Me Drink Me. Fast det kanske inte är så konstigt ändå. Jag hade väntat mig Marilyn Manson som han var, inte som en Vampyr-rock Gud. Så givetvis blev den en besvikelse på min sida. Men efter jag lyssnat på den nya låten ”A Million Scars” från Born Villian som släpps i år, så blev jag faktiskt positivt överraskad. Gillar att noiset har kommit tillbaks i musiken. Detta kanske inte blir en katastrof ändå.

4 kommentarer på “Dagens låt

  1. vet inte vad ja ska tycka om låten.låter för mediokert för mej och MM har gjort bort sej för två skivor sen och sen dess har noll förtroende för mej.men det passar väl detta.sämre har man ju hört:)<3

    Gilla

  2. Freddy: Håller med dig till en stor del, låten känns ju inte wow liksom. Men den är bra mycket bättre en det som har varit på den sista tiden. Så på så vis så blev jag positivt överraskad. Men vi får helt enkelt se vad det blir 🙂 ❤

    Gilla

  3. feennyykatt: Haha, o ja jag gillade honom. Såg ju själv ut som honom, hihi. Jo det är faktiskt ändå kul, att han verkar mena något nu i alla fall. Få se hur skivan är sen.Love ya ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s