Positiva nyheter: Jag ska få ställa ut min konst

Positiva nyheter är här: Jag har fått erbjudande att få ställa ut min konst i början av April! Jag tackade ja. Nu när jag har chansen att vara där live under kvällen också känns svaret ja ännu starkare. Helt otroligt … Jag brukar underskatta mina egna talanger. Men när man får en chans som den här, borde jag kanske tillfråga min egna prestationskrav. Till saken igen, jag är superlycklig.

9 kommentarer på “Positiva nyheter: Jag ska få ställa ut min konst

  1. Anna: Jag ska ställa ut i samband med boendet företag eller vad man ska säga. Dagens kallas i alla fall för Autismdagen och under en kväll så ställer flera ut olika saker, vet inte riktigt om dom andra. Men ja, så därifrån fick jag erbjudandet. Det ska bli sjukt kul 🙂 Kram.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s