Kraften, energin kommer tillbaks

Äntligen börjar jag återhämta mig. Veckan som varit och framförallt helgen har varit tuff. Jag har varit obeskrivligt trött. Bara att ta sig fram några meter var plågande jobbigt. Ja, det kanske låter som ett helt totalt onödigt gnällande. Men jag menar det, jag har inte varit så trött som jag var då som känns likt en evighet.
En personal sa att det kan ha att göra med min ADHD. De med ADHD kan bli så utmattade så de knappt kommer upp ur sängen. Om det kan vara så, kan det mycket möjligt vara på det sättet.

Nu när jag känner mig bättre, när min hjärna inte kollapsar av totalt hjärnsläpp så börjar jag se fram emot saker igen. Jag väntar fortfarande på efterlängtad post. Jag har plan till helgen att lämna ett 16-17 tal skivor och se om jag kan få något för det, i stan på skivaffären. Nu när min kropp börjar komma igång igen så börjar jag bli sugen på att springa, i helgen blir det också badminton. Men lilla pessimisten i mig säger att inte ta ut något i förskott, allt kan vända till botten lika fort som det kom upp. Men positivt tänkande, för jag påminna mig själv om.

4 kommentarer på “Kraften, energin kommer tillbaks

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s