Grattis min syster på din födelsedag!

Jag tillägnar ett helt blogginlägg till min syster som idag fyller 14 år.
Vi har haft våra stunder tillsammans. I början mycket slag, fusk, tuffa metoder och bråk. Men senare har vi blivit som bästa vänner. Grattis på dig, och jag kommer alltid att älska dig.

8 kommentarer på “Grattis min syster på din födelsedag!

  1. feennyykatt: Jag är så glad för att du blev glad ♥♥♥ Hoppas att du finner inspirationen till konsten igen. Snyggt kort också va? 😉 ♥Love ya ♥♥♥

    Gilla

  2. Grattis till systerdin då:) Men jo jag känner igen det där: Man får helt annan relation till sina syskon och föräldrar när man inte bor hemma längre:) Även att man bråkar mycket när man bor hemma så kan det vända sig och bli som vänskap:D//Snake

    Gilla

  3. Snake: O ja visst är det så. Vi har haft våra stunder, men för det mesta var det jag som hade kontrollen, men jag är ju äldst i för sig. När Fanny lärde sig den rätta slagtekniken dock, så tog hon ifatt på mig, hehe 🙂 Kram ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s