Skivsläpp 2012: Eths och Meshuggah

Hur kunde jag missat, hur kunde det undgått mig? Meshuggahs release har jag haft koll på, men att ett av mina absoluta favorit band: Eths visste inte jag skulle släppa det nya albumet III under denna vår.
Jag hoppar av glädje och lyckan sprider sig inombords. Även om det kostar på mig, plus de andra två skivsläppen som kommer senare i år så är det värt. Vilket musik år alltså!! Det är inget som bara ska få passera förbi en.

8 kommentarer på “Skivsläpp 2012: Eths och Meshuggah

  1. Freddy: Man skulle verkligen vilja att pengar skulle växa på träd nu … Är det något mer skivsläpp som du ser fram emot speciellt? 🙂 ❤

    Gilla

  2. Freddy: Okej 🙂 Visste inte att Manson skulle släppa i år … Ska inte köpa den, jag har tröttnat på Manson efter Eat Me Drink Me. Kul ända det är så mycket i år 🙂 ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s