Allt är inte svart, inte hopplöst. Det gäller att bara minnas

Veckan har varit omtumlande, ångestfull och orolig. Men för att lämna det här bakom så lyfter jag fram det som faktiskt har varit positivt denna vecka:

– Jag har orkat ta mig till jobbet, även fast det tagit emot
– Jag har fixat både bibliotekskort och respass
– Jag har fått reda på att Eths ska släppa en ny skiva
– Jag har läst bra böcker
– Jag har trots allt, ätit (även fast det kanske inte är mycket) så är det bättre en inget
– Jag har beställt en plånbok
– Jag har hämtat ut mitt id-kort.
+ Att jag har löst ett utbrott utan ett till utbrott

Så även om jag kan nämna hur dåligt jag mått, hur allt känns fel och inte bra, så har det även hänt bra saker.
(Ett tips till andra som har det psykiskt svårt. Det gäller att hålla hoppet uppe och inte glömma stunder som man faktiskt visat sin styrka. Och saker som faktiskt fått en glad, trots allt).

9 kommentarer på “Allt är inte svart, inte hopplöst. Det gäller att bara minnas

  1. Jo dock är det svårt ibland att fokusera positivt när det finns så mycket negativt i världen, dock gäller det väl att göra som jag tidigare sagt: Försöka hitta ljuset i slutet av tunneln.//Snake

    Gilla

  2. Föressten: En lite udda sak att fråga kanske men skulle du kunna ge tips på namn åt min blog?:) Jag har fått någon slags kreativ hjärnsläpp och kan för allt i världen inte komma på vad jag ska kalla min blog, det slutar oftast med att det blir något tönt-varningsnamn som ”förvirradandroid” eller dylikt. Att jag frågar dig beror på att du brukar ju vara originell:)//Snake

    Gilla

  3. Snake: Mm att det ska vara så svårt, men när man är mitt i det är det lik förbannat så svårt. Men ljuset finns, det gäller inte att tappa hoppet. Hehe okej 🙂 Det jag skulle behöva veta är om du har tänkt dig någon speciell inriktning på bloggen. Som musik, böcker/tidningar och så vidare. Eller om det bara är en personlig blogg. Då kan jag se om jag får några idéer 🙂 Kram.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s