4 kommentarer på “Vad vore jag utan musiken?

  1. Musik är alltid bra, men du är faktiskt mycket mer utan musik också, du är min syster och en underbar person. Glöm inte det <3Det blir nog riktigt coolt att se henne live, grymt så förstår om man blir taggad. <3Älskar dig ❤

    Gilla

  2. feennyykatt: Ibland har jag en väldigt låg bild av mig själv, men jag vore inget utan -dig- heller, syster yster <3Vem vem du kanske får en fin tröja med Emilie Autumn som jag kan köpa till dig på konserten, hihi :)Love ya ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s