Klockan är 12.57 …

Och det känns som hela min dags energi redan är förbrukad. Under morgonen har jag varit till stationen och skaffat ett nytt respass, varit till biblioteket och skaffat ett nytt bibliotekskort, varit och handlat mat och gick hem med säkert hur mycket vikt som helst i två kassar + allt jag lånade på biblioteket.
Har precis lagat lunch nu, gör en stor sats nu för tiden … älskar matlådor, som jag annars inte har särskilt mycket glädje av att laga mat.

Sen är det ju fint väder ute, känner alla en press av att man borde vara ute då? Fan, hatar den känslan, speciellt nu när man egentligen vill se på de två Astrid Lindgrens filmerna man lånade, dricka te och kaffe och inte göra ett dugg mer …

8 kommentarer på “Klockan är 12.57 …

  1. man får faktiskt slappa det är inget som säger att du måste vara ute bara för att det är fint väder utan se du dina filmer och slappa istället och desutom så har du ju redan varit ute för du handlade ju eller hur och gick ärenden:) det räknas ju oxå som att vara ute

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s