Dagens (gamla favorit) låt

Idag: MeshuggahCombustion

Mina favorit brutala killar. Jag började lyssna på Meshuggah (lite fakta: Meshuggah betyder galen på jiddisch) vid 14 -15 års ålder då jag hade börjat gå över till väldigt mörk och komplicerad musik. Konstigt nog blir jag lugn och koncentrerad av musiken. Om någon annan skulle yttra sig så skulle det nog för det mesta låta ”Vilket oväsen”. Men när jag lyssnar på det så sorterat jag musiken, jag tränar mitt sinne. Jag gillar att träna sinnet så jag gillar Meshuggah väldigt mycket än, efter 5-6 år. Och i år släpper dom den nya skivan Koloss, fan vad man längtar.

5 kommentarer på “Dagens (gamla favorit) låt

  1. Freddy: Hehe, och du har gjort så jag har börjat lyssna på det du lyssnar på, fast det är ju bra att vi berikar varandra med bra musik ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s