Livet känns ändå ganska bra just nu

Vad jag har gjort idag?

– Jobbat men bara längtat hem
– Varit på apoteket och köpt två saker som behövts
– Beställt en förvisso dyr, men en skit snygg och personlig plånbok
– Tagit en joggingtur (som inte gick som jag ville)
med min spellista: RUNTOHELLDEATH (Run to hell death)
– Hämtat ut mitt ID kort
– Tagit en fika ute

Och nu blir det en lugn kväll. Jag är inte lika speedad som jag har varit under dagen förut, så känner på mig att det kommer bli en mysig kväll nu, och ska pyssla lite med min konst och poesi. Livet känns ändå ganska bra nu.

Spellistan med snabba och aggressiva låtar, det får igång mig.

4 kommentarer på “Livet känns ändå ganska bra just nu

  1. Tummarna upp, låter bra syster.Tror det blir jätte bra med plånboken, blir säkert skit cool.Gick det inte bra med joggingturen?Coolt lista, och bra låtar ocksåSå bra och fika är alltid gottDet är väl bra, och det var roligt att prata med dig, du sjunger bättre och bättre, lik Emilie Autumn. Så bra att höra, kram ❤

    Gilla

  2. feennyykatt: Yes, jag skickar bilder sen på plånboken när den kommit 🙂 Det var skit jobbigt, mina ben orkade verkligen inte med länge, Sprang i alla fall 1 kilometer på 6 minuter, bättre en inget. Har du sprungit något på sista tiden? <3Det var roligt att prata med dig också, roligt att höra att du hör en skillnad på min sång 🙂 Att den har blivit bättre, när jag lärt mig growla så är du den första som får höra. Som du har stått ut med min sång så länge, min lilla söt försökskanin när det gäller det ^_^Älskar och saknar dig ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s