Kreativiteten dödar ångesten

Min starka ångest har dämpats då jag har börjat på ett kreativt projekt. Ingen målning denna gång. Jag gör konst av min poesi. Bilder kommer sedan när det är klart

För övrigt vaknade jag tidigt, jag får ingen ro under natten… Jag väljer också att gå upp direkt när jag vaknar. Börjar bli rädd för mina drömmar. Mitt psykiska nu är splittrat, sträcker sig åt olika håll … drar och sliter i mig. Men jag simmar sakta upp, trots trycket som drar mig ner.

2 kommentarer på “Kreativiteten dödar ångesten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s