Jag flyr och slåss

Jag vet inte … allting känns så mäktigt just nu, och jag själv känner mig maktlös. Av de känslorna. Av allt jag känner. Och det känns som bara medicin hjälper nu, jag lämnar mina händer kupade där, och sväljer det ena efter den andra. Vart tag min ork vägen, min vilja till att leva och inte överleva?

Det här är bara en period, det vänder som det har gjort förr. Men förnuftet sudda ut av ångest. Det blir defekter. Men jag tar det som ett mantra ”Det blir bättre … det går över.”

För visst gör det?

11 kommentarer på “Jag flyr och slåss

 1. tänk på våra minne och allt vi har gjort och kommer göra.klarar ja det syster så klarar ja det<3ger dej mycket av min kraft så du klarar det<3kram från din bror<3

  Gilla

 2. Bättre kan det ju alltid bli. Jag hoppas nej föressten jag VET att du kommer klara dig genom det här med, den Vanjavit jag känner är envisare än en gammal get och ger sig inte i första taget även om att det kan kännas motigt ibland(som för alla andra människor med//Snake<3

  Gilla

 3. Så här är det vännen, man kommer att gå på sina prövningar tills man klara av dem. När den där jävla ångesten kommer, stoppa den, släng den över ett stup. Stanna upp lev i nuet, andars ner till magen.. Jag tjatar, men mindfulness? har du börjat att läsa, lyssna på det? Det hjälper. har börjat på en kurs där alla i kurens är människor som har någon typ av ångest, depression osv. Där har vi ett en gång i vecka ett ” pass” med mindfulness. Mindfulness hjälper din ”knasiga ” hjärna att fokusera på det du behöver fokusera på. styrke kram och kärlek // blomman ❤

  Gilla

 4. Freddy: Tack för du står vid min sida, dina ord här, hjälper mig bara dem. Att jag ändå inte är oälskad <3Och det ska bli så kul att få skapa nya minnen med dig ❤

  Gilla

 5. Snake: Haha, ja envis som en gammal get kan jag faktiskt vara ibland, måste bara hitta glöden igen. Tack för du påminner mig ❤ Och ingen är perfekt, eller har ett perfekt liv, så du har rätt där också.Kram ❤

  Gilla

 6. Blomman: Jo förstår hur du menar .. personalen försöker påminna mig, det är ju så lätt att man glömmer. Strategier och så vidare. Jag har väldigt lätt för det nu, när jag behöver kontrollen som mest egentligen ..Nej, jag har inte kommit in i mindfulness än men jag har lagt det på minnet. Just nu ändå har jag hittat många strategier, men det är alltid olika, vilka man behöver använda. Tack för din omtanke.Kram.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s