Sammanfattning av denna dag

Denna dag har både varit positiv och negativ. Lite som mitt liv alltid är förstås, men idag har just det känts lite mer.
Dagen började med jobbet, som vanligt under vardagen. Måndagen på jobbet är dock lite jobbig, som det är en uppgift jag på något sett får ångest känslor över. Men de brukar försvinna.
Sen är det det där med min tristess, jag finner min tid väldigt uttråkade och det är mycket som jag inte får ut något av .. Vid två tiden idag fick jag en plötslig stark ångest, så stark så tanken av ett självskadebeteende kom fram där under ytan. Men jag upprepande i huvudet ”Det är inte val längre, det är inte ett val längre.” Jag skickade ett sms om att få vid behovs medicinen och det gjorde så min eftermiddag blev bra, och inte en krasch, som det antagligen skulle blivit annars.

Efter promenaden, efter att fått vara lite social kändes min dag mycket bättre.
Nu under kvällen har jag läst. Har börjat i en ny bok som jag gillar väldigt mycket faktiskt. Det är så underbart när man hittar en bok som man bara känner wow över. Eller: ”Vad den är intressant.”

Och till sist. Imorgon, en ny dag. Nya möjligheter.

Boken som ligger på mitt nattduksbord:
Du vet var jag finns av Rachel Cohn

6 kommentarer på “Sammanfattning av denna dag

  1. Du vet jag finns alltid här och stöttar dig, så du vet.Det är som sagt var underbart att hitta någon bra bok som man fastnar för ♥Hoppas den här dagen för dig blir toppen, saknar och älskar dig ♥

    Gilla

  2. feennyykatt: Visst är det underbart att verkligen hitta som jag skrev, en wow bok. Har du hittat någon bra bok? ♥Och tack för din finns, du har alltid en plats i mitt hjärta ♥♥♥

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s