10 kommentarer på “Dagens låt

  1. Freddy: Blev glad att du började lyssna på The Dresden Dolls och Amanda Palmer, trodde aldrig att du skulle gilla det, men du överaskar mig positivt 🙂 ❤

    Gilla

  2. Jaa jag bad om nya musiktips i helgen och satt i säkert över en timma med dussintals tips som jag tyckte lät ganska trista. Jag tror felet är att när man frågar efter ”Liknande musik” så får man ett dussin band som låter exakt likadant:S bara för att jag gillar Sisters of Mercy eller Clan of Xymox eller kanske rent av Peaches betyder det inte att jag vill ha grupper som är exakt likadana men kanske lite smålika. Men den gruppen jag tipsade om tillhör en av de som jag tyckte var ”Okej”//Snake

    Gilla

  3. Snake: Jo förstår vad du menar, men vill ju liksom utveckla sin musiksmak och inte alltid höra ett tjat av samma musik hela tiden. Ibland kan det vara rätt behagligt, kravlöst. Men som sagt, det finns mycket som väntar, i musikens enorma skog. Kram.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s