Ny konst – album omslaget till Otep – House of Secrets

Min konst av Otep – House of Secrets
Klicka för större bild.

Nu är målningen klar, den som jag har började med för länge sedan … väldigt länge sedan känns det som.
Det är lite krångligt, som jag är van vid att måla på känslan. Så att måla så kritiskt som jag gjort under ett bra tag nu är något helt nytt. Jag har också varit väldigt självkritisk, och jag är det fortfarande. Lite. Men ju mer jag ser den nu, färdig på väggen så förstår jag hur duktig jag är.

6 kommentarer på “Ny konst – album omslaget till Otep – House of Secrets

  1. Den är verkligen apsnygg, och var inte självkritisk mot dig själv den är otroligt snyggt gjort. Den kan verkligen inte bli bättre än så här. Du är fan otroligt duktig, jag älskar verkligen din konst. Och jag älskar dig ♥

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s