Massor av skitsnack i en tristess dag

Halva dagen har förflutit och jag är ungefär lika uttråkad som jag har varit hela veckan. Morgonen har bestått av en morgonpromenad till mataffären där jag skulle köpa varor till fruktsalladen och lite till. Under förmiddagen har jag städat hela lägenheten, som jag gör varje söndag och nu i eftermiddag så ska jag spela badminton med personal. Det ser jag fram emot, både för att det är kul i sig och för att jag får träffa någon och prata med. Känner mig helt isolerad ibland och idag är det just en sådan dag.

Tristessen avslöjar sig igen när jag fotar en ”fjortis bild”. Men jag måste säga att jag fortfarande älskar mina tennisplatå skor som gör mig 5-6 cm längre en vad jag egentligen är. Känner mig ganska snygg då. Även fast mina fötter får lida då platå sulorna har gått itu tvärsöver på båda skorna. Men jag har förkärlek till dessa skor, som jag hittade begagnat då jag var 14 år.

Och det blev en himla massa skitsnack, så jag ska göra något vettigt nu. Lyssna på musik.

4 kommentarer på “Massor av skitsnack i en tristess dag

  1. Freddy: Hm ja det skulle nog vara värre om jag gjorde peace tecknet och målade läpparna rosa, hehe 😛 Tack 🙂 O jag älskar den tröjan, nästan 🙂 ❤

    Gilla

  2. Hoppas din dag blev bra till slut i alla fall. Du är fin, och du är jätte snygg. Visst gillar man stora skor så man blir längre, skulle inte klara mig utan såna skor ☺♥Saknar dig och älskar dig ♥

    Gilla

  3. feennyykatt: Jo, den blev faktiskt ganska okej … Hehe men har träningsvärk nu efter badmintonen ☺♥O jag älskar dina skor som jag såg när jag var hemma sist. Vill också ha :/ Älskar och saknar dig också ♥

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s