Nya fyra skatter

Det fanns en påse där jag hänger min jacka på jobbet, där låg fyra böcker som jag hade önskat mig om inte kulturrådet skulle ha böckerna. Så fyra splitter nya, inbundna böcker tackar jag gärna ja till, de passar så bra in i min stora boksamling i hyllan hemma.

Senare i eftermiddag/kväll så kommer den eventuellt upp bilder från min fotosession idag. Just nu är datorn så seg att musiken jag spelar i högtalaren hackar sig från och till.
Något jag inte har tålamod är datorer som man måste svära åt, men vad hjälper det …

6 kommentarer på “Nya fyra skatter

  1. Så kul och det är toppen att dom passar in i din stora boksamling i hyllan. Det finns nog en hel del böcker, du älskar ju att läsa.Åh, det är jobbigt med datorer i bland men det hjälper dock inte att svära.Älskar dig ♥♥

    Gilla

  2. feennyykatt: Oh ja jag älskar ju att läsa och bara böcker i sig 🙂 Läser du något bra nu? <3P.s du har rätt, det hjälper inte ett dugg att svära åt den, men det hjälper lite mot ilskan.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s